Bestil en privatflytning

Få et uforpligtende flyttetilbud
Ring nu på tlf: +45 88 80 85 85

Bestil en erhvervsflytning

Om Billig Flyt ApS

Billig Flyt er grundlagt af flyttefolk som ved hvad en flytning indebærer.

En flytning er en følsom proces, og en stor omvæltning for kunden. Det ved vi. Derfor er vores flyttefolk trænet efter principperne: sikkerhed og god kvalitet. Du er 100 % dækket af vores forsikringer. Hvis uheld eller skønhedsfejl skulle forekomme, dækker vi naturligvis tabet.
Vi har altid en vogn på standby hvis du er blevet brændt af og flytningen haster. Vi flytter mest i København og på Sjælland, og her findes vores kernegruppe af kunder. Hos Billig Flyt er vi der for vores kunder. Vi står dog altid klar til at give et uforpligtende tilbud på opgaver andre steder i Danmark, så alle kan få gavn af vores lave priser og gode service.

Vi er medlem af ATL Arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik. ATL består udelukkende af professionelle arbejdsgivere der går op i medarbejdernes sikkerhed. Vi er endvidere medlem af HTS Handel Transport og Service. HTS består udelukkende af firmaer der går op i deres fortsatte eksistens.

Billig Flyt ApS er SLV Godkendte

Gode flytteråd fra Billig Flyt

Billig Flyt er et professionelt flyttefirma. Vi ønsker altid at give dig den bedste oplevelse, når du eller din virksomhed skal flytte. Vi har derfor lavet en side med nogle gode flytteråd og hvilke rettigheder du har, når du vælger os som dit flyttefirma. Læs mere om vores gode flytteråd her.

Billig Flyt - Billige flyttemænd i København